slutat bita på naglarna !

Godmorgon, först vill jag börja med att säga hurra till mej själv för att jag lyckats sluta bita på naglarna !

jajaaa, Idag ska Fanny sova här, föööör hennes föräldrar´. Alltså hennes mamma & hennes nuvarandra pojkvän. Heter det så ? Ska iallafall bort, & hon vill inte sova hos hennes pappa för hon tror att hon kommer få värsta über anfallet & inte kunna andas eftersom han har rätt många djur. Och eftersom både Fanny & jag har varit sjuka sen i onsdags i thiiiink. Så velade det här lite eftersom min mamma typ snacka om att aah ja vet inte !

Idag är det nån rolig grej på ängen. Hihihi, Först kan man keka korv, & fiskedam eller nått sånt. ;$ Så kommer en ponny som man får rida på. höhöhöhööh. :$ Sen är det tipspromenix. Och inte för att skryta, men jag har vunnit  VARJE år. Så jag har fett många priser. (a) Ohjustja, jag glömde nästan det viktigaste. ! En brandbil kommer sen som man får sitta i så kan man få en brandhatt hihi (a)
Nej det här blev ett konstigt inlägg. hejdå (:

Hej,

Om jag ska vara riktigt ärlig har jag nog mest sovit bort den här dagen. Har varit sjuk, får se hur det blir imorgon. Det är ju iallafall bestämt att Fanny sover här från lördag - söndag, så jag hoppas att jag hinner bli frisk. Hur som helst så lyssnar jag på en simple plan låt just nu. Älskar det bandet för deras texter säger så mycket. Ni fattar ? Texten i den här låten går ungefär såhär i början.

You looks so beautiful today, when you sitting there it's hard for me to look away. So i try to find the words that i could say. I know distance doesnt matter, but you feel so far away and i can't lie, but every time i leave my heart turns gray, and i, wanna come back home to see you're face tonight. Cause i just cant take it. Another day without you with me, is like a blade that cuts right througe me. But i can wait, i can wait forever. When you call my heart stops beating. When youre gone, it won't stop bleeding. But i can wait, i can wait forever.
 
den låten påminner mej verkligen om något. Så jag kan inte skriva mer .. puss.

Kom Tillbax Alvin ..

Alvin Gubben.. Förstår du inte att jag & Fanny sörjer dej ? Vi hann ju knappt börja. Ena dagen är du här, plötsligt .. vet jag inte var du finns. Det blev som ett slag i magen. All lycka, när jag vaknade på morgonen och kände att det fanns något att leva för. Visst, det var nog mening att det skulle bli såhär. Jag trodde på en ny vän, för du var sann, det kan jag inte neka till. Men att du bor i Malta.. Att du åkte tillbax dit igår. Fakk alltså. ingenting igår funkade. Jag kunde bara tänka negativt  "kanske är det sista gången vi träffats. Kanske kommer du aldrig mer tillbaks hit."  Seriöst, jag använder bara gud i sånna här fall, Du MÅSTE komma hit nästa sommar igen. Du måstemåstemåste ! Det är en lång tid, men jag hoppas, och jag vet att du kommer hit igen. Även om du aldrig nämnt det. Jag förstår nog hur du haft det. Du och din storebror. Ni är fan speciella, mogna för att vara killar. Hur fan ska det gå om jag aldrig mer ser dej? Jag älskar dej gubben och det vet du. Hade det inte varit för era fakkade föräldrar hade du varit här nu. Med din bror, med oss. men det är du inte. Hur gärna vi än hoppas och ber kommer du aldrig hit. Men jag ger mej inte. Jag ska vänta ett år. Sen kommer du. Det vet jag. Och tänker man efter är det inte så lång tid kvar, bara .. ett år ? Det är inte hela livet. Du får ha det så bra i malta. Och tänk positivt. För snart träffas vi, Om ungefär 300 dagar? För det är inte ens ett år kvar. Bara 11 månader ungefär. Och det går ju ganska snabbt. För nu har jag något att se fram emot , dej. Vi är tre personer här, din bror, jag och fanny. vi väntar på dej här i sverige. Kom tillbaks snart. För vi saknar dej gubben. Det gör vi, och hur gärna jag än vill glömma allt. Så går det inte..

thihihiiiih.

hej igen. eftersom jag är totalt überuttråkad ville jag skriva ett inlägg. ovanligt vah? jag tror seriöst jag  börjar bli bloggberoende igen. men iallfall måste jag säga en sak. det var världens skönaste kille på pa. (playahead.se jag hetr josefih där) han skrev ett sånt här öhm vad heter de (?) broadcast. hur som helst. han ba, "de va 3 brudar som tog min keps i slussen igår, vill ha tbx den -.-" HHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA fett skön.  HAHAAHHAHAA hejdå ^^

söndag 24/8

godmorgon. jag börjar med att berätta om fredagen. vi hade ju somsagt engelska. och jag skulle presentera mej, & klyftig som jag är sa jag "my name is josefin i'm 14 and like to be with friends" WTF ?! 'like to be with friends'? vad tänkte jag på ? o.0 jag blev nog fett blyg där asså. jajaaaa.

idag vet jag inte vad jag ska göra. fanny sa att hon skulle ringa mej igårkväll och berätta nått 'problem' som vi fått ? men hon har ännu inte gjort det & hon har skrämt mej som fan .. jag orkar inte skriva mer, sitter bara & nyser. fett mysigt .. hejdå

kort inlägg.

hej igen hihih. vaknade kvart över sex idag fast jah hinner skriva ett kortelikort inlägg ändå. (a) har typ sex lektioner idag, (?) snacka om att överdriva .. hur som helst, har faktist redan klätt på mej. & nu sitter jag och sminkar mej, ska fixa håret sen. ojustja, idag har vi våran första engelska lektion, & jag är ju med fanny i den. det ska bli fett mega kul. thihi. (a)
dagens outfit får ni inte för jag är bara slarvigt klädd idag. (:
pusshej leverpastej. :$


Inga bilder. wtf ?!

idag var jag i skolan som vanligt dåra, jättesegt för vi pratade bara om betyg & hej kom å hjälp mej. imorgon börjar då 'den riktiga skolan' det menas med att jag har dom lektioner jag ska ha, & dom tider som jag kommer ha. Fick mitt nya schema idag, inte precis trevlans. börjar åtta imorgon & slutar halv fyra tror jag. Men på vårterminen kommer jag ha två dagar som jag slutat fetatidigt på för då har jag ingen hemkunskap eller musik. fett balligt :o kanske skriver imorgon om jag inte har något annat för mej efter skolan. Men nu måste jag bestämma kläder tills imorgon, för jag orkar inte vakna sex. hehe.  godnatt. (:  
 
går inte & lägga in bilder, så nöj er utan hejdå


skolaaaaaa.

hej , nu sitter jag och har precis plattathåret..  ska sminka mej nu .. jag börjar vid nio typ, ska ringa fanny om 7 minuter ! :o
jajajajaaaaaaa. orkar inte skriva mer, ville bara skicka en hälsning, nu vet ni att jag lever iaf. -.- hejdå !


Länge sedan jag skrev nu !

hej. det var nog ett tag sen jag skrev, jag vet inte hur länge sen. Men jag åkte ju till Gotland och var där en vecka. Det var skitkul. ^^ sen när jag kom hem åkte jag nästan direkt till pappa och var där oxå i en vecka . så träffade jag fanny och åkte till jakanssimhall,fast dom hade stängt ner hela äventyrsbadet så vi badade vid motionssimmet .. sen hittade vi sånnahär gula grejjer man har runt magen ..´ni fattar ? ;p så började vi leka med dom fast vi fick inte så vi övertalade dom att öppna sånna här trampliner eller vad de nu heter .. -.- & då fick jag kallsup och vågade inte hoppa mer ..
hur som helst , jag vet inte hur ofta jag kommer skriva den här veckan, skolan börjar på onsdag nästa vecka så jag tänkte liksom ta och njuta av sommarlovet det sista. sen är det bara ta tjuren vid hornen och gå tbx till skolan igen ! nu orkar jag inte skriva mer, skulle bara förklara vf jag inte skrivit så mycket. vi hörs :$

RSS 2.0